Klootschieten met de Personeelsver, Familie of Buurt?

Klootschieten met uw Personeelsvereniging, Familie of Buurt?

Klootschieten bij K.V. ‘HET WOUDHUIS’                                             Kloot kopen

Al sinds jaar en dag verzorgen wij klootschiet-arrangementen voor personeelsverenigingen, families, buurtschappen e.d. We mogen dus gerust zeggen dat we veel ervaring hebben op het gebied van recreatief klootschieten. Het aspect ‘gezelligheid’ hebben we hierbij altijd hoog in het vaandel staan.

Hoe gaat zoiets bij KV Het Woudhuis in z’n werk?

In eerste instantie komen de gasten bijeen in ons clubgebouw aan de Lupineweg 21 te Apeldoorn. Onder het genot van een kopje koffie wordt er dan een beknopte uitleg gegeven van de spelregels en worden de teams samengesteld. De teams bestaan, in beginsel, uit 4 personen. Meestal gaat er bij elke twee teams een begeleider mee van onze vereniging, die tijdens de wedstrijd dieper ingaat op de recreatieve spelregels. Onze begeleiders houden ook de score bij. Verder verzorgt onze vereniging uiteraard het wedstrijdmateriaal, de kloten.

Het parcours.

Het parcours ligt in het natuurgebied ‘Het Woudhuis’. U loopt dan al klootschietend over een verharde weg door de prachtige bossen afgewisseld door weilanden. Het komt meer dan eens voor dat de bosbewoners zoals konijnen, hazen, fazanten, diverse vogels en soms zelfs reeën zich laten zien. Deze combinatie van klootschieten in de natuur levert ons steevast enthousiaste reacties op. Het recreatieve parcours heeft een lengte van ca. 3 km. De wedstrijd duurt dan, afhankelijk van het aantal personen, 1½ tot 2 uur.
Klik op de foto voor meer foto’s

Na de wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd gaan de teams terug naar het clubgebouw.
Iedereen is dan natuurlijk razend benieuwd hoeveel schoten de andere teams hebben.
De uitslagen worden dan door ons gerangschikt en door ons, of door Uw eigen organisatie, bekend gemaakt. In goed overleg is het mogelijk om een aantal prijzen uit te reiken aan de beste teams en natuurlijk een poedelprijs voor het team met de meeste schoten.
U mag natuurlijk ook zelf voor de prijzen zorgen.

Tip: leuk aandenken aan uw klootschietfestijn is een miniatuurklootje aan een sleutelhanger, echt een hebbedingetje.

Wat is er nog meer mogelijk?

Na afloop van ‘officiële’ gedeelte is het mogelijk om wat te drinken in ons gezellige clubgebouw, welke ruim 150 personen kan herbergen.
U kunt dit alles combineren met bijv. een barbecue, een koud buffet of een broodtafel.
Over de prijzen hiervan kunnen we nadere afspraken maken.
Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden te noemen, in goed overleg kunnen we hier afspraken over maken.
Wij staan in principe overal voor open, en zullen alles in het werk stellen om U een middag of avond te bezorgen waar U met veel plezier op terug kunt kijken.

Neem contact met ons op voor afspraken of meer info: